Referenties

 • Karin Laglas – Directievoorzitter Ymere“Ons team voelde zich meteen thuis bij Femke. Spelenderwijs en met afwisselende en creatieve werkvormen en een zeer gedegen inhoud wist ze ons te laten zien en ontdekken wat onze kracht als team is en waar we kunnen verbeteren. Ook op spannender momenten wist ze die te plaatsen in de ontwikkeling van ons als team. Positieve energie en kritische reflectie gaan bij haar hand in hand. En terloops is er ook veel aandacht voor iedereen als persoon en voor de sfeer. Femke is een coach en begeleider die je iedereen gunt.”

  Karin Laglas – Directievoorzitter Ymere
 • Suzanne Laszlo“Femke verstaat de kunst om in no-time een analyse te geven van de organisatie, onderliggende vaak onzichtbare knelpunten op tafel te leggen en vervolgens een scherp advies te geven. Door een grote mate van organisatie sensitiviteit is dat advies ook direct uitvoerbaar. Femke’s persoonlijke oprechte presentatie zorgt meteen voor draagvlak.”

  Suzanne Laszlo - Adjunct directeur Rode Kruis
 • Jeannette JongeleenFemke is een betrouwbare, authentieke en warme professional met een fijne uitstraling. Verscheidene keren heb ik Femke geraadpleegd in veranderkundige- en ontwikkelvraagstukken. Zij is in staat een complexe situatie vlot te doorgronden en deze te gieten in een passend traject op maat. Vakmanschap, een pragmatische aanpak en haar persoonlijke betrokkenheid vormen de basis van het werk van Femke.

  Jeannette Jongeleen – HR manager Royal Lemkes
 • “Ik heb Femke de Vaere leren kennen als begeleider en organisator van een MD traject voor onze teamleiders en daarnaast heeft ze voor mijn afdeling onder andere een ontwikkeltraject opgezet. Ze heeft ons laten ervaren dat verandermanagement een integraal proces is en hoe je daarin aandacht geeft aan de mens in de organisatie en je richt op waar kansen liggen en oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn.

  Ik heb haar ervaren als creatief & inspirerend, in staat om mensen in beweging te krijgen. Haar inzicht in groepsprocessen was zeer helpend. En verder ook pragmatisch, integer en respectvol. Een stijl die mij aanspreekt!”

  Suzanne Smeets - Afdelingshoofd Maatschappelijke Ontwikkeling bij Werkorganisatie Duivenvoorde
 • Referentie-Hans-Pot

  “Ik heb Femke leren kennen als een uitstekende adviseur en heel fijne collega. Zij is erg gericht op kwaliteit en het halen van afgesproken deadlines. Om dat te bereiken weet zij snel vertrouwen te brengen in de relatie en stuurt zij heel intelligent op processen die mensen in beweging brengen.”

  Hans Pot - Algemeen Directeur a.i. Rotterdams Philharmonisch Orkest
 • Referentie-Hendrik-Kleur“Femke is een gedreven professional die zich met hart en ratio inzet voor mensen. Met haar unieke combinatie van gevoel voor ontwikkeling én resultaatgerichtheid brengt zij mensen en organisaties in ontwikkeling. Ik waardeer haar als een fijne collega, waarmee het supergoed samenwerken is!”

  Hendrik van Moorsel - Partner Galan Groep
 • Referentie-Maaike-Dijkmann“Femke heeft bij ons een aantal veranderingstrajecten (verhuizing, integratie afdelingen) begeleid. Zij heeft dit op een zeer professionele en kundige wijze gedaan. Samenwerken met Femke is heel vertrouwd. Zij doorziet situaties snel, geeft goede en praktische feedback. Zij is makkelijk in de omgang en weet vertrouwen te winnen. Kortom, een aanrader om met haar te werken.”

  Maaike Dijkmann - HR Manager Fugro Engineers BV
 • Jelle de Jong“Femke is een integere en professionele adviseur die snel het vertrouwen van ons MT wist te winnen. Ze verbindt proces ‘onder de tafel’ met inhoud ‘boven de tafel’ waardoor de kwaliteit van de interactie en van de output toe neemt. Daarnaast is ze gewoon een fijn mens met wie het prettig samenwerken is.”

  Jelle de Jong - Algemeen directeur bij IVN