Over MAES

MAES is opgestart door mij, Femke de Vaere. Met een groot netwerk van professionals met dezelfde waarden en verschillende kennis en expertise, zorg ik ervoor dat ieder vraagstuk passend en op maat wordt aangepakt.

Er zijn verschillende samenwerkingsverbanden met onder andere Triade Management Consulting, InPerspectief en Principium Zelfzorg. Daarnaast ben ik als associate verbonden aan de Galan Groep.

Ik geloof in de waarde van sociaal kapitaal als basis voor het succes van mijn opdrachtgevers. Actieve verbindingen tussen mensen in een netwerk binnen en buiten de organisatie die zorgen voor veranderkracht. Mijn persoonlijke betrokkenheid en Rotterdamse no-nonsense mentaliteit zorgen ervoor dat de aanpak pragmatisch is en ik ver ga voor het bereiken van uw resultaat.

MAES heeft een breed werkveld. Opdrachtgevers komen onder andere vanuit het bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening, MKB, universiteiten en kennisinstituten, zorg, medische maatschappen en vakgroepen, culturele sector en media. Voor specifieke referenties kunt u contact opnemen.